hallo allemaal

wij zijn een stel uit terborg.

we zetten ons in voor villa pardoes(het vakantie verblijf voor ernstig zieke kinderen)

ook gaan we naar de ziekenhuizen,om daar kinderen een beetje op te vrolijken.we zamelen speelgoed,snoepgoed,teken/knutsel spullen,kaartjes om te versturen,enz.in.ook mensen die dmv een optreden ons zouden willen steunen zijn welkom,of fotó kaarten van artiesten.

we zijn bezig met het opzetten van een website(dit gaat nog niet zo goed omdat ik niet zo technisch aan ben gelegd)nu zoeken we sponsors en mensen die ons willen helpen.Ook kunt u een kind aanmelden die erg ziek is en eigenlijk best wel een beetje op gevrolijkt kan worden.

voor meer informatie kunt u ons mailen en dan nemen we contact met u op.

we zoeken dus voornamelijk spullen om aan de kinderen te geven(wegens de ernstige ziektes mogen het geen tweedehandse spullen zijn)alle kleine beetjes helpen.we gaan 10 april weer naar de villa en naar een paar zieke kinderen in de buurt.en ook verder het land in.binnenkort gaan we naar de ziekenhuizen .misschien heeft een van u nog meer ideën of suggesties.

tevens zoeken we iemand die ons kosteloos zou kunnen helpen met het maken van de website(de domeinnaam en dergelijke is er allemaal al)

hopelijk horen we gauw iets van u.